bok_tradgardstider_900_388

Författare: Eva Rönnblom

 

Beskrivning:

En fullkomligt unik trädgårdsbok med enastående illustrationer!

Alla årstider är trädgårdstider! För den intresserade finns alltid något att ta itu med. Säsong för säsong visar den här mycket praktiska och inspirerande handboken vad som står på tur ute i trädgården och inne på fönsterbänken i stort såväl som smått. Handgrepp och arbetsbeskrivningar visas i tydliga och instruktiva steg för steg-teckningar och handfasta texter gör arbetet lättare och roligare. Boken är en inspirerande hjälpreda som stimulerar det egna skapandet och har plats för egna reflektioner och anteckningar i anslutning till varje säsongsavsnitt. Det logiska årstidsupplägget gör det enkelt att följa boken från pärm till pärm. All text är faktagranskad av Lennart Engstrand, Kenneth Lorentzon, Klaus Vollbrecht, Maj-Lis Pettersson och Peter Litfors, var och en inom sitt specialområde.

Trädgård – så gör du hjälper dig bland mycket annat att: göra det bästa av jorden föröka växter välja, placera och plantera växter anlägga växthus, stenparti och damm ordna och sköta köksväxter sköta fruktträd och bärbuskar anlägga örtagård plantera krukor och balkonglådor skaffa rätt häck för din tomt slippa växtsjukdom och ohyra

Trädgård – så gör du visar hur du sparsmakat elegant kan ordna en liten plätt framför huset, hur du på större yta kan skapa ett överdåd i färg och form, hur du gör trädgården till ett konstverk eller till en nyttig täppa med frukt och bär och friska köksväxter eller något av alltsammans på en gång!

 Köp den på ADLIBRIS