tradgardsdesign_900_388

Författare: Ann-Christin Rosenholm, Dan Rosenholm

 

Beskrivning:

När man har en ny tomt eller en trädgård som behöver förnyas kan det vara svårt att veta hur man ska gå till väga. Många börjar sitt trädgårdsskapande med stor entusiasm för att sedan upptäcka att resultatet inte är lika harmoniskt och inbjudande som de trädgårdar man beundrar i böcker och tidningar. Vad är skillnaden? Hur gör proffsen för att få det att bli så där oemotståndligt läckert?

I boken Trädgårdsdesign får du steg för steg lära dig hur du skapar din egen drömträdgård, från den första enkla planlösningen till hur du komponerar rabatter. Du får all den hjälp du behöver för att komma igång och boken fungerar sedan som en vägledning och inspirationskälla hela vägen fram till förverkligandet av drömträdgården.

Trädgårdsdesign innehåller mer än 500 utsökta fotografier från fantastiska svenska trädgårdar som visar hur du kan skapa en underbar trädgård av allt från radhustäppan till den stora tomten. Här får du all den kunskap du behöver för att begränsningarna ska kännas som möjligheter!