Kanske finns fler än jag som vill gömma undan planeringsbordet, krukor och annat men ändå ha det lättillgängligt när behov finns. Bor man i ex. skogen eller har ex björk och tall som fäller både de ena och det andra…. då blir det ofta ”skräpig” och svårt att hålla rent bland planteringskärl och andra tillbehör man snabbt vill komma åt. Här kommer ett enkelt tips.

Köp en förvaringsbox. Ställ in planteringbord och annat som du vill skydda. Lätt att komma åt och att stänga till om. På sidorna kan man hänga borstar och korgar där småsaker förvaras som ex. band, handskar, trädgårdsklämmor mm. I förvaringsboxen är det även perfekt att förvara bambupinnar, lecakulor, växtnäring och liknande. Samtidigt håller bordet längre då det står torrt året om.

Ställ boxen på hårt och jämnt underlag och tänk på att boxens golv inte tål hur mycket tyngd som helst. Lägg då extra förstärkning under boxen.

På sommaren har jag handskar, sekatör och annat liggandes där som jag snabbt vill komma åt och slippa hämta i förrådet, när jag ”bara ska…”
I år ska det läggas stenar och snyggas till runt om min förvaringsbox…

Denna typ av förvaringsbox finns att köpa på bl.a Jula och Jysk.

Foto: iTRÄDGÅRDEN ©

Fler artiklar om möbler
Fler aktuella artiklar

Tack för att du besöker iTRÄDGÅRDEN!