Besökte härom veckan Lotties trädgård som ligger strax utanför Ängelholm. En privat trädgård som varit med i både TV och tidskrifter. Och sedan jag besökte trädgården 2013 har en del förändrats så har jag valt att göra en ny blogg.

En liten kringbyggd innergård välkomnar en med lummiga växter och mysiga sittplatser. Genom ett rött plank fortsätter man in i den 3.600 kvm stora trädgården som är uppdelad i flera rum, med gångar som guidar en genom grönskan. I varje rum finns minst en sittplats där man kan sitta och njuta och lite var stans finns vacker och rolig dekoration som bl.a Lottie själv har skapat.

Trädgården innehåller mycket bladväxter och funkiorna är de största jag någonsin sett! Arbetet i trädgården är i samverkan med både djur och natur. Som Lottie själv säger: ”Det finns inget ogräs i min trädgård, bara vilda örter som om de placerar sig lite tokigt dras upp när jag går förbi.” En härlig inställning som jag själv anammar i vår trädgård.

Låt dig inspireras!

Foto: iTRÄDGÅRDEN ©

Se bloggen från 2013 här.

Länk till Lotties trädgård

Fler artiklar om trädgårdar
Fler aktuella artiklar

Tack för att du besöker iTRÄDGÅRDEN!