Ett litet rosenparadis

Flora Linnea är en plantskola med specialitet på svenskodlade rosor men även en inriktning på klematis. Utbudet är stort och det är en fröjd att gå runt och botanisera bland alla vackra blommor. På liten yta finns otroligt många rosor i en mängd färger, sorter och storlekar. Här finns rosor för alla trädgårdar! Söker du efter en speciell sort eller har frågor, är detta rätt ställe att åka till och samtidigt få hjälp av trevlig och kunnig personal.

De har även ett stort sortiment av klematis men även många andra sorters växter och perenner samt krukor och trädgårdsdekorationer. I en del av plantskolan finns ett stort urval av kärl, klätterstöd m.m i rosigt järn som ju är så snyggt att ha i trädgården. Inne i butiken, som ligger i en vacker skånelänga, finns mängder av vackra ting, prydnader, inredningsdetaljer, redskap, fröer, väldoftande tvålar, böcker, porslin och mycket, mycket mer. Här ska man också ta sig tid att titta runt på alla fina saker och söker du en present till en trädgårdsvän så är detta rätta stället för att hitta något passande!

Flora Linnea ligger i anslutning till Fredriksdals Museer och Trädgårdar i Helsingborg. De har även en webbutik för dig som inte har möjlighet att besöka dem på plats. Vill du ha mer information och veta öppettider så klickar du här.

Välkommen på en 360° virtuell tur

Nästan som att vara på plats!

Snabbinstruktion

  • Rotera i bilden genom att klicka och dra med musmarkören/fingret.
  • Klicka på pilsymbol för att gå vidare till nästa del.
  • Klicka på symbol med i för mer info eller se detaljbild.
  • Klicka på meny uppe till höger för fler val: ljud av/på, visa/dölj tips och helskärmsvisning.
  • Helskärm – Dubbelklicka eller välj helskärm upp i menyn till höger.

Hoppas du gillar rundturen och att den kan ge dig lite inspiration inför ditt eventuella besök.

Bildkollage

Nedan finner du ett bildkollage från vårt besök på Flora Linnea, juli 2023.

Foto: iTRÄDGÅRDEN ©

Fler artiklar om trädgårdar
Fler aktuella artiklar

Tack för att du besöker iTRÄDGÅRDEN!